Lisää energiaa keskelle elämää

Laitoinpa googleen hakusanaksi: lisää energiaa keski-ikään, ja sain vinkkejä laihduttamiseen. Sekö tosiaan on ihmiskuntamme ainoa neuvo keski-iän kynnyksellä olevalle ihmiselle?

Haulla koitin etsiä vinkkejä pysyä virkeänä ja läsnäolevana kiireisen arjen keskellä. En todellakaan etsinyt vinkkejä laihduttamiseen tai energiansaantini vähentämiseen. Tässähän on kyse aivan päinvastaisesta! Siksi tekee mieli optimoida tämä teksti haulle: ”Lisää energiaa keski-ikään” ja täyttää se kaikenlaisella positiivisella sepustuksella Beroccasta.

Ei sillä, että Beroccassa olisi jotain vikaa. Ei todellakaan. Juon sitä itsekin. Tietenkin. Pysyäkseni virkeänä, mutta en laihduttaakseni. Lisäksi olen lopettanut tupakoinnin. Sekin virkeyden ja energian takia. Kaipaan silti muita vinkkejä hetkellisiin väsymyspuuskiin ja ahdistuskohtauksiin. Eikö niitä tule kaikille keski-ikäisille naisille ihan jo lähestyvien vaihdevuosien muodossa?

Mistä sitten energiaa keskelle elämää?

  • Ne väittävät, että liikunnalla olisi merkitystä. Niinpä päätin ryhtyä juoksemaan. Tästä tulee hyvin mielenkiintoista, koska tämä lukutoukka ei muuten kovin helpolla lenkille ole elämänsä aikana lähtenyt
  • Aion syödä hyvin. Tämä tarkoittaa, että syön myös töissä enkä vain skippaa lounasta ja korvaa sitä kahvilla. Pitkällä tähtäimellä energiaa saa energiasta, polttoaineesta, jota jokaisen kroppa tarvitsee
  • Ajattelu rentouttaa ja kasvattaa luovuutta. Aion siis varata jokaiselta päivältä vähintään puoli tuntia pelkkään ajatteluun, koska luovuus tuo energiaa.
  • Aion jatkossakin kieltäytyä tapaamisista, jotka eivät tuo minulle välitöntä pirskahtelevaa iloa. Sosiaalisten suhteiden konmarittaminen on minun tapani saada lisää energiaa keskelle elämää. Suosittelen sitä kaikille. Aina ei ole pakko mennä vanhempainiltaan tai leipoa harrastusten myyjäisiin.
  • Ulkoista kaikki mitä voit talouden rajoissa. Se joku muu käy minun puolestani jo kaupassakin, joten tällä viikolla testataan, jos se alkaisi vielä siivoamaan kotonani. On etuoikeutettua ostaa siivouspalveluita, mutta rehellisyyden nimissä viihdyn paremmin tässä läppärin ääressä kuin imuri kädessä.

Tulisiko mieleesi vielä muita asioita millä saisi lisää energiaa keskelle elämää?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s