Täysikuu vesimiehessä keskellä elämää

Kuun vaiheet vaikuttavat meihin kaikkiin tavalla tai toisella. Jotkut kärsivät unettomuudesta, toiset ehkä levottomuudesta. Miten kuu vaikuttaa sinuun?

Viime yö meni taas vähän penkin alle. Oli turkasen kuuma ja kolmen aikaan pyöriskelin levottomana kunnes luovutin ja hipsin alakerran sohvalle.

Meidän kivilattia pitää alakerran aina viileänä, joten sain happea (sitä mikä tuntui yläkerrasta olevan loppu) ja lopulta vielä unen päästä kiinni.

Täysikuu kutsuu rauhoittumaan ja etsimään tasapainoa elämään

Tähän aikaan kuukaudesta pysähdyn aina paikoilleni tarkastelemaan edellisen kuun vaiheen asioita.

Löysin itsestäni aivan uusia puolia heinäkuun lopulla, kun osallistuin musiikkileirille ja jouduin tekemään oman osuuteni orkesterissa soittamisesta.

Ihmekkös tuo, että asia vieläkin on mielenpäällä. Vapaa vesimies näet on tiimityöntekijä, kun taas itsenäinen leijona aikamoinen sooloilija. Meidän elokuun (eli leijonan) täysikuu sattuu olemaan juuri nyt vesimiehessä 😊

Tässä kuussa nämä kaksi (leijona ja vesimies) tarvitsevat toisiaan. Kuu vetää ääripäitä yhteen ja rakentaa tasapainoa. Se auttaa vesimiestä ottamaan vastuuta tiimissä ja samanaikaisesti rauhoittaa leijonaa kuuntelemaan.

Esimerkiksi minulle (leijona) tekee hyvää löytää ryhmätyön arvo ja ymmärtää ettei muiden huomioon ottaminen millään tavalla vähennä omaa loistettani. Päinvastoin saan mahdollisuuden loistaa yhdessä heidän kanssaan, ihan kuten tein osana isoa kamariorkesteria.

Joskus oman polaarisen ääripäänsä lähempi tarkastelu avaakin ihan uusia ulottuvuuksia ja ymmärrystä itsestään. Täydenkuun aikaan tällainen pohdiskelu on vain hyvästä. Mitäpä muutakaan tekisimme odottaessamme unta saapuvaksi 😉

💡 Jos aihe kiinnostaa enemmänkin ja haluat jutella, niin mut löytää instagramista @my.escapist.life 👉 Pistä tili seurantaan ja tule höpöttelemään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s